Plattegrond

 

Plattegrond

In de rustige omgeving van het dorp Eerbeek, gelegen aan de rand van de Zuidoost-Veluwe, grenzend aan Nationaal Park Veluwezoom, vindt u camping Robertsoord.

In de omgeving zijn er talloze manieren voor ontspanning;
Op 20 min afstand vindt u de Apenheul, Burgers Bush, het Openluchtmuseum, Nationaal park de Hoge Veluwe met het natuurmuseum Museonder en het Kroller Muller.
Wilt u de natuur ontdekken dan zijn er talloze landgoederen op fietsafstand zoals o.a. Het Leusveld, Engelenburg, Landgoed Leuvenheim, Het Huis te Eerbeek, Kasteel ter Horst en Huize Voorstonden.
In een uur fietsen ontdekt u achtereenvolgens het coulissenlandschap tussen Eerbeek en Brummen, het rivierengebied met zijn uiterwaarden van de IJssel, en via de pontjes naar Bronckhorst en Olburgen terug naar Nationaal Park de Veluwezoom met zijn bossen en heidevelden.
Uniek in dit gebied zijn de sprengen. Beken die al honderden jaren gelden zijn gegraven als wateraanvoer voor papierindustrie en wasserijen en nu juweeltjes zijn wat betreft landschap en levende natuur.
Wij vertellen u graag waar u deze mooiste plekjes kunt vinden.

De omgeving leent zich ook uitstekend voor sportieve activiteiten als hiking, mountainbiken, kanoën, nordic walking, bootcamp.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

www.veluwezoom.nl

Voor het zwemmen kunt u terecht in het plaatselijke openluchtbad en op fietsafstand is er de recreatieplas Bussloo.

www.veluwespecialist.nl